Distributionstjänster

NG News är en av Sveriges största distributörer av finansiell information med kunder noterade på Nordic Growth Market, Nasdaq OMX samt onoterade företag. Vi har resurserna, såväl som kompetensen och erfarenheten som behövs för att garantera en säker och direkt marknadskommunikation för ert bolag.

Vårt system har ett webbaserat gränssnitt där ni själva kan skapa, redigera, förhandsgranska och publicera information till era egna e-post mottagarlistor. Vårt publiceringsverktyg innehåller funktioner för att skapa tabeller och ladda upp bilder samt med möjligheter att skicka ut mer kommersiell information som till exempel nyhetsbrev. Vi har även gjort det enklare att kunna dela informationen i sociala medier som Twitter och Facebook – allt för att öka mervärdet för er som kund.

När ni publicerar ert bolags finansiella information med hjälp av NG News försäkrar ni er om att informationen når alla viktiga mottagare på en och samma gång. Vi ser till att våra partners (nyhetsbyråer, tidningar, informationsdistributörer, finansiella webbsidor etc.) får informationen på det standardiserade sätt de föredrar, vilket ger en säkrare, snabbare och mer effektiv distribution.

Dock finns det, för börsnoterade bolag, ett flertal andra krav som ska uppfyllas vid informationsgivning till marknaden. Genom att låta NG News sköta automatisk uppdatering av pressarkivet på er webbsida och genom att använda automatiserad rapportering av er finansiella information till Finansinspektionen, kan ni vara trygga i vetskapen att ert bolag möter alla krav och föreskrifter om att lämna ut kurspåverkande information till marknaden.

Basdistribution av information

NG News distribuerar er information till nyhetsbyråer, tidningar, informationsdistributörer och finansiella webbsidor till exempel Direkt, SIX-Telekurs, Bloomberg, Thomson Reuters, Avanza, Nordnet och di.se. Informationen skickas även via e-post till era intressenter och till NG News Facebook och Twitter.

Rapportering till Nasdaq OMX

Är ni noterade på Nasdaq OMX eller listade First North? NG News rapporterar er information till Nasdaq OMX vilket gör den sökbar på Nasdaq OMX och First Norths webbsidor samt tillgänglig i era veckorapporter och för börsens marknadsövervakning.

Endast för företag noterade på Nasdaq OMX eller listade på First North

Rapportering till Finansinspektionen

Är ert bolag noterat på reglerad marknad? I så fall måste ni rapportera in kurspåverkande information till Finansinspektionen i samband med offentliggörandet. Vi rapporterar informationen åt er och ser till att den katalogiseras korrekt.

Endast för företag noterade på reglerad marknad som NGM Equity eller Nasdaq OMX

Distribution via Dow Jones Newswire

Har ni intressenter utanför Sverige? NG News erbjuder distribution via Dow Jones Newswire. Dow Jones Newswire levererar finansiella nyheter till över 60 000 användare i Europa med fokus på mäklare, analytiker, ekonomer och fondförvaltare.

Medialistor

Vill ni på ett enkelt sätt nå ut till tidnings-, TV- och radiokanalredaktioner i Sverige? Med NG News omfattande och uppdaterade e-postlistor kan du vara säker på att din information når fram till rätt mottagare.

Ta nästa steg

Vill du veta mer om hur NG News kan förbättra er marknadskommunikation? Kontakta oss via e-post ngnews@ngm.se eller ring oss på 08 566 390 40 om du vill ta nästa steg.

Senaste nyheterna

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. « Föregående