Three Gates AB: Three Gates AB:s emission blev övertecknad.

Den 21 juni 2016 avslutades teckningsperioden i Three Gates AB:s emission av aktier inför listning på NGM Nordic MTF. Emissionsbeloppet uppgick till cirka 12 MSEK. På tisdagen hade 633 teckningar inkommit omfattande totalt ca 19,5 MSEK. Teckningsgraden blev alltså drygt 162 %. Besked om tilldelning till nätmäklare och banker samt distribution av avräkningsnotor kommer att ske under de närmaste dagarna.

VD Don Geyer kommenterar:

Jag är mycket nöjd med det stora intresse som vi har fått för bolaget och ser det som en tydlig signal på att det finns ett stort och brett intresse för spelbolag. I mina möten med potentiella investerare har jag också märkt ett stort intresse för våra spel, 8 to Glory och MainStream Fishing.

Jag vill hälsa alla nytillkomna aktieägare välkomna till Three Gates.  

Tilldelning

Till följd av överteckningen kan inte full tilldelning ske. Styrelsen har, i största möjliga att möta det stora intresse utsträckning, beslutat att tilldela aktier med en bred spridning. Styrelsen har beslutat att tilldela ett antal viktiga investerare fler aktier. Totalt 625 nya investerare fick tilldelning i emissionen.  

Första dag för handel

Första dag för handel i Three Gates aktie på NGM Nordic MTF är planerad i mitten av augusti.  

Antal aktier och aktiekapital

Efter att emissionen har registrerats hos Bolagsverket kommer det totala antalet aktier i Three Gates att uppgå till 1 314 324 st med ett aktiekapital på 726 713,70 kronor.

Pressmeddelande från Three Gates AB, Visby den 28 juni 2016

Three Gates AB Kontor: S:T Hansgatan 35, 621 56 Visby www.threegates.se

Rådgivare inför listningen

Three Gates har använt Göteborg Corporate Finance (GCF) som finansiella rådgivare i arbetet med listningen och emissionen.

 

För ytterligare information

Don Geyer VD, Three Gates AB Telefon: 0705 - 54 73 33 E-post: don@threegates.se

Om bolaget

Three Gates är ett svenskt aktiebolag grundat 2011. På basis av mer än 30 års kombinerad branscherfarenhet och utgivning av hundratals speltitlar, har grundaren och vd Don Geyer och rådgivaren och styrelseledamoten Sean Kauppinen byggt upp ett vidsträckt globalt nätverk inom spelindustrin. Kauppinen är baserad i Scottsdale, Arizona och är en välkänd affärsutvecklare inom spelindustrin. Han var Head of International Product PR för Sony Online Entertainment och PR-chef på Ubisoft, och har varit anlitad som rådgivare åt en mängd spelutvecklare. Fram till nu har Bolaget främst arbetat med spelutveckling på uppdrag för andra företag, med begränsad uppsida från försäljning av produkterna. Därigenom har Bolaget kunnat utveckla sitt tekniska team, bygga upp ett bra track record och byggt relationer till samarbetspartners samt skaffat värdefull erfarenhet. Med en erfaren ledningsgrupp och ett skickligt tekniskt team har Three Gates nu etablerat sig som en seriös och pålitlig partner för ledande förläggare och distributörer av spel, med kapaciteten att utveckla spel för flera plattformar för distribution i global skala.

Bolagsinformation

Three Gates AB

Senaste nyheterna